Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Bereikbaarheid

Mijn praktijk bevindt zich in de Steenbergstraat 8 te Antwerpen (2000) en is makkelijk bereikbaar met de fiets, de wagen of het openbaar vervoer. 

Met de fiets

Over mijn praktijkruimte is een fietsenstalling, wanneer deze vol staat kan u uw fiets ook in de fietsenstalling op de Sint-Andries plaats zetten. 

Met de wagen

Wanneer u met de wagen komt, kan u zich gratis parkeren op de Sint-Michielskaai. Het is dan ongeveer 5à10 minuten wandelen. Ook op de gedempte zuiderdokken (Vlaamse en Waalse kaai) kan u gratis parkeren, van daaruit is het ongeveer 10 minuten wandelen. De route naar één van deze parkings en van de parking naar mijn praktijkruimte kan u berekenen via de kaart hiernaast. 

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde bushalte is Sint-Andries, het is een kleine 5 minuten wandelen. Wanneer u afstapt wandelt u op de nationalestraat richting het zuid (niet richting de groenplaats). De tweede of de derde straat (afhankelijk van welke richting u komt) op uw rechterkant is de Steenbergstraat. De bussen en trams die aan deze halte stoppen zijn: 4, 22,180, 181, 182, 183

De tramhalte onder de groenplaats ‘Premetrostation Groenplaats’ is ook dichtbij, het is een kleine 10 minuten wandelen. Wanneer u afstapt wandelt u op de nationalestraat richting het zuid. De zesde straat rechts is de Steenbergstraat. De trams die aan deze halte stoppen zijn: 3, 5, 9 en 15.

Wanneer u met de trein komt kan u afstappen in Antwerpen-Zuid, Antwerpen-Berchem of Antwerpen-Centraal, wat voor u het makkelijkst is. 
Vanuit Antwerpen-Zuid kan u tram 4 en bussen 180, 181, 182, 183 richting groenplaats nemen en afstapen aan bushalte Sint-Andries. De tram en bussen doen er ongeveer 10 minuten over.
Vanuit Antwerpen-Berchem kan u tram 4 nemen richting Hoboken en afstappen aan de halte Sint-Andries of u kan tram 9 nemen richting Linkeroever en afstappen aan de halte Premetrostation Groenplaats. Tram 4 doet er ongeveer 20 minuten over en tram 9 ongeveer 12 minuten.
Vanuit Antwerpen-Centraal kan u in Premetrostation Diamant (onder het station) tram 9 of tram 15 nemen richting Linkeroever en afstappen aan de halte Premetrostation Groenplaats. Beide trams doen er ongeveer 6 minuten over. 

Via de site van de nmbs of de lijn kan u u persoonlijke route uitstippelen.