Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Kim Gevers

Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen bij mij terecht voor mindfulnesstraining en coaching met mindfulness als insteek. Je kan een afspraak maken voor individuele begeleiding en er worden ook training georganiseerd in kleine groepjes. Tussendoor ga je concreet en actief aan de slag met het beoefenen van mindfulness zodat dit op het einde van het traject een gewoonte geworden is.

Een groot deel van mijn professioneel leven bracht ik door als begeleidster van jongeren. In mijn hogere studies behaalde ik een bachelor orthopedagogie. Samen met mijn partner heb ik twee schatten van kinderen. Zowel als begeleidster en als mama kom ik veel leermomenten tegen. In beide rollen ben ik erg gedreven, waardoor ik ervaarde dat ik tijd nodig had om tot rust te komen.

Maar hoe doe je dat? Even nadenken, reflecteren of piekeren. Deze zaken zijn mij niet vreemd en kunnen eveneens als één van mijn krachten gezien worden. In mijn zoektocht kwam ik al snel mindfulness tegen en ik volgde in 2020 een training. Deze training inspireerde me en maakte me nieuwsgierig, dus ging ik de opleiding tot trainer volgen. Ondertussen mag ik mezelf dus Mindfulness coach noemen. Deze trainersopleiding heb ik bij See True gevolgd, waarbij ik me op regelmatige basis verder kan bekwamen zodat ik jullie steeds meer nieuwe onderwerpen kan bijbrengen.

Mijn doel is om jou te laten kennismaken met mindfulness en hoe je mindfulness kunt trainen. Graag wil ik je begeleiden en laten proeven van hoe je bewust kan leven door gerichte aandacht te geven! Meer informatie over wat mindfulness is en waarbij het jou zou kunnen helpen, kan je hier vinden.

Mindfulness volgen bij ekata

Individuele mindfulnesstraining

Je kan individueel de cognitive based mindfulnesstraining volgen. Je volgt dan gedurende 8 weken 2u/keer of 16 weken 1u/keer individueel de volledige training. Er wordt tijdens deze training uitgebreid stilgestaan bij persoonlijke uitdagingen en coaching.

Je kan individueel ook losse afspraken maken om kennis te maken met mindfulness. We plannen dan één of meerdere afspraken in, afhankelijk van je vraag en nood. Ook mensen die al een training gevolgd hebben en vastlopen of op zoek zijn naar verdieping, kunnen hiervoor een afspraak maken.

Individuele mindfulnesscoaching kost 60 euro per uur. De training kan wekelijks of om de twee weken gevolgd worden, de losse afspraken worden afhankelijk van de vraag ingepland.

Mindfulnesstraining per twee

Je kan jezelf inschrijven met een partner/goede vriend/vriendin voor een mindfulnesstraining per twee. Je volgt gedurende 8 weken 2u/keer de volledige training.

De training kost 150 euro per twee uur en kan wekelijks of om de twee weken ingepland worden.

Mindfulness in kleine groepjes (max. 4)

Gedurende 8 weken kan je in kleine groep (max. 4 personen) de cognitive based mindfulnesstraining volgen. Er wordt 8 weken op rij in een vaste groep gedurende 2u15min/keer training gegeven.

De volledige training kost 450 euro.

Meer informatie over mindfulness en de data van de groepstrainingen kan je vinden op https://ekata.be/mindfulness/.

Meer informatie of een afpsraak maken?

Je kan Kim contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken. Kim werkt op vrijdag bij EKATA en de trainingen worden dus enkel op vrijdag gegeven.

  • mailen naar kim@ekata.be
  • zelf een afspraak vastleggen via de online agenda (dit is enkel mogelijk voor individuele afspraken)