Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Charline Meyers

Hey, ik ben Charline! Ik ben afgestudeerd als Klinisch Psycholoog aan de Universiteit Gent.

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij mij terecht voor psychodiagnostisch onderzoek bij een vermoeden van een ontwikkelingsproblematiek, zoals AD(H)D (aandachtdeficiëntie-hyperactiviteit stoornis) en ASS (autisme spectrum stoornis).

Tijdens mijn opleiding aan de Universiteit Gent ontwikkelde ik een sterke interesse in ontwikkelingsproblematieken. Ik deed mijn stage in een Centrum Geestelijke Gezondheidszorg, waar ik voor het eerst ervaring kon opdoen met het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek. Door me te verdiepen in psychodiagnostisch onderzoek, breidde mijn affiniteit voor ontwikkelingsstoornissen en psychodiagnostisch onderzoek verder uit.

Charline Meyers

Bij een vermoeden van een ontwikkelingsproblematiek (AD(H)D of ASS) kan je bij mij terecht voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek maken we kennis en proberen we zo goed mogelijk in kaart te brengen waar jij tegen aanloopt.
Indien aangewezen, wordt er overgegaan naar een diagnostisch traject. Dit traject bestaat uit de afname van verschillende testen, vragenlijsten en een klinisch interview.
Nadien worden de resultaten van het onderzoek gescoord en geïntegreerd in een verslag, waarna een adviesgesprek volgt. Hier wordt het resultaat van het diagnostisch onderzoek besproken en bekijken we de mogelijkheden voor een passend hulpverlenerstraject.

Meer informatie over diagnostiek kan je vinden op de pagina 'Diagnostiek'. Voor praktische informatie en de tarieven kan je terecht op de pagina 'Praktisch'.

Meer informatie of een afpsraak maken?

  • mailen naar charline@ekata.be
  • bellen of smsen naar 0468 49 88 32
  • contact opnemen via het contactformulier
  • zelf een afspraak maken via de online agenda
    • Kies als optie 'intake diagnostiek AD(H)D/ASS' als je een diagnostisch onderzoek wil opstarten
    • Kies als optie 'adviesgesprek' als je al ergens anders een diagnostisch onderzoek deed en hiervoor extra advies wenst