Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Koppels

Bij EKATA kan je terecht voor relatiebegeleiding. Als koppel kan je om heel uiteenlopende redenen de behoefte voelen om hulp te zoeken bij een psycholoog of seksuoloog. Tijdens deze begeleidingen gaan we op zoek naar wat er moeilijk loopt binnen jullie relatie. Soms is er een duidelijke aanleiding voor het starten van een koppelbegeleiding, maar vaak is dit voor beide partners verschillend of is er niet echt één duidelijk probleem. We gaan samen op zoek naar waar het vast loopt en wat jullie allebei anders kunnen doen.

Soms is het zo dat één van de partners relatiebegeleiding wil starten, maar de andere niet. Je kan ook steeds de beslissing maken om alleen in relatiebegeleiding te komen. Door zelf vanop een afstand naar je relatie te kijken en bepaalde dingen anders te gaan doen, kan het zijn dat je partner zich ook anders zal gedragen tegenover jou.  Je hoeft niets steeds met twee te zijn om bepaalde patronen binnen een relatie te veranderen.

Als je vragen hebt over relatiebegeleiding kan je contact opnemen met Pascale Roelandts  of Timmy Martens.
Pascale is psycholoog en koppeltherapeut en bereikbaar via mail op pascale@ekata.be of telefonisch 0494 64 56 66. Timmy is seksuoloog en psychologisch consulent en bereikbaar via mail op timmy@ekata.be of telefonisch 0476 06 59 01. Een afspraak kan je rechstreeks bij hen maken of  via het contactformulier.

Duur en tarieven

  • Koppelbegeleiding  kost €85 tot €95 en duurt 60 tot 75 minuten (exclusief planning, betaling, administratie,…)
  • Relatiebegeleiding  die je individueel volgt kost €60 tot €70  en duurt 45 minuten (exclusief planning, betaling, administratie,…)
  • Extra verslaggeving kan op aanvraag en kost €15