Steenbergstraat 8/1, 2000 Antwerpen info@ekata.be

Contact

BELANGRIJK BERICHT: Vanwege het coronavirus en de daarbijhorende maatregelen zullen afspraken bij de psychologen voornamelijk via videogesprek doorgaan. Gelieve je aan te melden via het algemeen e-mailadres info@ekata.be. Wij nemen contact op om een afspraak te plannen. Voor een afspraak bij de psychiater, gelieve rechtstreeks telefonisch contact op te nemen met dr. Katrien Mellebeek op het nummer 0476 01 79 45 .

Contact kan op eigen initiatief of na een doorverwijzing. Je kan steeds vrijblijvend meer informatie vragen via het contactformulier, via mail of telefonisch. Bij de psychologen of voor een kennismakingsgesprek voor loopbaanbegeleiding kan je zelf een afspraak plannen via de online agenda.  Als je geen gepast tijdstip kan vinden, neem dan zeker contact op.  Als je een voorkeur hebt voor één van de medewerkers, neem dan best rechtstreeks contact op. Tijdens gesprekken met andere cliënten kunnen de telefoons niet beantwoord worden. Als je je gegevens achterlaat, contacteren we je zo snel mogelijk terug.

Contactformulier





Vakjes met een(*) zijn verplicht
Door op verzenden te klikken gaan u ermee akkoord dat de medewerkers van EKATA je gegevens ontvangen. We gebruiken deze gegevens enkel om te bepalen bij wie je best een afspraak krijgt en om je te contacteren.

Adres
EKATA Groepspraktijk
Steenbergstraat 8, bus1
2000, Antwerpen

E-mail
info@ekata.be
nomi@ekata.be
pascale@ekata.be
karen@ekata.be
nathan@ekata.be
liesbeth@ekata.be

Telefoonnummers
Nomi: 0471 74 06 32
Pascale: 0494 64 56 66
Karen: 0491 08 51 34
Nathan: 0471 86 00 97
Katrien: 0476 01 79 45

 

Afspraken kan je volledig vrijblijvend annuleren of verzetten tot maximaal 5 dagen voor aanvang van je afspraak. Annuleer je minder dan 5 dagen op voorhand, dan zal de volledige sessie worden aangerekend. Mits voorlegging van een ziektebriefje worden er geen kosten aangerekend.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Tegenover de praktijkruimte en op de Sint-Andriesplaats is een fietsenstalling. Op de Sint-Andriesplaats is er ook een velo-station.

Met de wagen

Wanneer je met de wagen komt, kan je gratis parkeren op de Sint-Michielskaai. Het is dan ongeveer 7 minuten wandelen. Ook op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamse en Waalse kaai) kan je gratis parkeren, van daaruit is het ongeveer 10 minuten wandelen. Er zijn verschillende betaalparkings in de buurt.

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde halte, Sint-Andries, bevindt zich op 3 minuten wandelen. De bussen en trams die aan deze halte stoppen zijn: 4, 22,180, 181, 182, 183. De halte Premetrostation Groenplaats, onder de groenplaats is ongeveer 10 minuten wandelen. De trams die hier stoppen zijn: 3, 5, 9 en 15.

Ook met de trein is de praktijk makkelijk te bereiken. Vanuit Antwerpen-Centraal kan je in Premetrostation Diamant (onder het station) tram 9 of tram 15 nemen richting Linkeroever en afstappen aan de halte Premetrostation Groenplaats. Vanuit Antwerpen-Zuid kan je tram 4 en bussen 180, 181, 182, 183 richting groenplaats nemen en afstappen aan halte Sint-Andries. Vanuit Antwerpen-Berchem kan je tram 4 nemen richting Hoboken en afstappen aan de halte Sint-Andries of je kan tram 9 nemen richting Linkeroever en afstappen aan de halte Premetrostation Groenplaats.