Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Sanne Berwaerts

Bij mij kan jij, je gezin en/of je kind terecht voor (voedings)advies wanneer eten moeilijker gaat. Voor mij staat jouw relatie met voeding op de eerste plaats. Hiervoor werk ik binnen het kader van intuïtief eten. Hierbinnen is ruimte om evenwichtige voedingskeuzes te maken waarbij jouw mentale en fysieke gezondheid op de eerste plaats staan. Ik ben er niet om jou een dieetschema of een lijst met toegelaten voeding mee te geven. We gaan samen op zoek naar strategieën die bij jou en je situatie passen.
Als je iemand bent die elk dieet onder de zon hebt geprobeerd en klaar bent om de strijd met de weegschaal op te geven, ben je bij mij aan het juiste adres.

Ook in situaties waar je voedingspatroon wat aanpassingen kan gebruiken omwille van een medische situatie, vind ik het belangrijk om jou als persoon centraal te stellen. Radicale aanpassingen werken zelden op lange termijn en leiden vaak tot meer stress of schuldgevoelens. Ook hier stellen we samen een plan op en bepalen we realistische stappen om aan je gezondheid te werken.

Ik heb een bijzondere interesse voor kinderen en gezinnen. Ervoor zorgen dat je kind genoeg, niet te veel en/of gevarieerd eet, kan voor veel stress zorgen. Geven eetmomenten spanning in jouw gezin, of maak je je zorgen over wat je kind wel of niet eet? Heeft je kind een diagnose die eten bemoeilijkt? Dan kan je bij mij terecht om moeilijke maaltijdmomenten te ontmijnen of om als ouder meer vertrouwen te krijgen in het voeden van je kind.

Professionele achtergrond

Bachelor in de Voedings- en Dieetkunde (AP Hogeschool)
Responsive Feeding Therapy: The Foundational Series (RFPro)
Lid van Vlaamse Beroepsvereniging van Diëtisten
Erkend diëtist
RIZIV-nummer: 5-65086-36-601

MEER INFORMATIE OF EEN AFSPRAAK MAKEN?

  • mailen naar sanne@ekata.be
  • zelf een afspraak vastleggen via de online agenda
  • contact opnemen via het contactformulier
  • bellen naar 0471 97 03 85 (vanwege gesprekken kan ik vaak niet opnemen, laat je gegevens achter en dan bel ik zo snel mogelijk terug)

Een consult duurt 50 minuten en kost 60 euro. Meer informatie kan je ook vinden via deze link.