Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Nathan Lootens

Als Klinische Psycholoog geef ik psychologische begeleiding aan jongeren en volwassenen. Therapie is zowel mogelijk in het Nederlands als in het Engels. Ik behaalde mijn Master in de Klinische Psychologie aan de Universiteit Gent. Tijdens deze studie ben ik in contact gekomen met tal van problematieken en een groot aantal behandelingsmogelijkheden en denkkaders.
Je kan bij mij terecht voor klachten rond zelfwaarde, depressie, angst, psychose, persoonlijkheidproblematieken, … Je kan bij mij ook terecht voor algemene klachten of als je gewoon nood hebt aan een luisterend oor.

Psychologische begeleiding

Met een passie voor het vak ben ik steeds bereid om elke cliënt als een uniek individu te beschouwen. Iedereen bezit sterktes en zwaktes. Ik beoog steeds in te zetten op de sterke kanten van cliënten maar ook aan de slag te gaan met de probleemgebieden in het leven van de cliënt. Daarbij ga ik samen met u op zoek naar wat jou drijft, wat voor jou belangrijk is om een waardevol leven te kunnen leiden en gaan we samen op zoek naar wat we kunnen doen om doelen te bereiken die voor jou belangrijk zijn.

Ik tracht om steeds een aanpak te hanteren die zo goed mogelijk rekening houdt met de specifieke noden en eigenschappen van een cliënt en diens omgeving. Met veel interesse zal ik steeds zonder oordeel luisteren naar jouw specifieke verhaal en ga ik met veel plezier samen met jou op zoek naar wat jou belemmert om je doelen te bereiken. Ik ben er van overtuigd dat iedere mens van nature over alle nodige ingrediënten beschikt om zich te ontwikkelen en een waardevol leven te leiden. Wanneer dit niet lukt, wanneer men ergens vastloopt, is dit niet omdat deze persoon niet over voldoende sterktes beschikt. Eerder dient men dan te kijken naar welke aspecten van de omgeving, de eigen gedragingen (en gedachten) en het gedrag van anderen beknottend werken.

Met veel plezier kijk ik er naar uit om met u aan de slag te gaan.

Meer informatie of een afspraak maken?

  • mailen naar nathan@ekata.be
  • zelf een afspraak vastleggen via de online agenda
  • contact opnemen via het contactformulier
  • bellen of smsen naar 0471 86 00 97 (vanwege gesprekken kan ik vaak niet opnemen, laat je gegevens achter en dan bel ik zo snel mogelijk terug)

Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je nog verdere vragen hebt betreffende de psychologische begeleiding die je bij mij kan volgen.