Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Pascale Roelandts

Pascale werkt zowel met volwassenen en koppels, als met kinderen, jongeren en hun gezin.  Therapie is  ook mogelijk in het Frans of Engels.  Volwassenen kunnen bij haar terecht met werk gerelateerde problemen (burn-out, loopbaankeuze, …), maar ook met problemen rond zelfbeeld, angsten, depressie, verstoord eetpatroon, relationele problemen... Kinderen en jongeren helpt ze met leermoeilijkheden en -stoornissen, maar ook met meer algemene klachten zoals angsten, stemmingen, onzekerheden...

Zij behaalde een Master in de Klinische Psychologie (2009) aan de Vrije Universiteit Brussel, aangevuld met “Acceptance & Commitment Therapy” (ACT = vorm van gedragstherapie) (2017). Bij Educatieve Academie voltooide ze de "Jaaropleiding Koppeltherapie" (2019-2020) en rond ze in 2022 de integratieve therapie opleiding af (Interactionele Vormgeving).

Pascale

Andere opleidingen die zij volgde zijn: Kindertalentenfluisteraar (2017), Kinder- en jongerencoach (2016), Heartfulness (2016), Burn-out Coach (2015),  Master in NLP (2015), Geweldloze communicatie (2011).  Pascale heeft ook ervaring als leerkracht en begeleider van jongeren met leerproblemen (ADHD, dyslexie, dyscalculie....) en als  groepstrainer  van de cursus ACT en ACT & voedingspsychologie (o.a. verandering van voedingspatronen).

Over mij

Ik raak erg gefascineerd door mensen: wie ze zijn, wat hun persoonlijk verhaal is, waar ze tegenaan lopen, waar ze naar verlangen .... kortom waar ze voor leven. Ook al loopt dat dagelijks leven niet even gemakkelijk en dragen we allen een rugzakje mee, vaak heel klein, soms heel groot, soms met heel veel leuke, maar ook minder prettige ervaringen.

Daarbij werk ik in therapie vooral vanuit talent- en waardengericht denken en handelen, maar ook vanuit de positieve psychologie richting zelfacceptatie en meer veerkracht.

Ik help jou graag om terug met meer zelfvertrouwen en succes in het leven te staan.  Ik zal je ondersteunen in het anders kijken naar wat moeilijker gaat in jouw leven, zodat de dingen of de mensen rondom jou, zelf niet veranderen, maar wel de manier waarop jij ermee omgaat.

Het is mijn passie om jou te helpen richting een waarde(n)vol en gelukkig leven.

Ik kijk er naar uit jou daarbij te mogen helpen!

groetjes,

Pascale

Meer informatie of een afspraak maken?

  • mailen naar pascale@ekata.be
  • zelf een afspraak vastleggen via de online agenda
  • contact opnemen via het contactformulier
  • bellen naar 0494 64 56 66 (vanwege gesprekken kan ik vaak niet opnemen, laat je gegevens achter en dan bel ik zo snel mogelijk terug)