Steenbergstraat 8/1, 2000 Antwerpen info@ekata.be

Pascale Roelandts

Pascale werkt zowel met volwassenen, als met kinderen, jongeren en hun gezin.  Gesprekken zijn ook mogelijk in het Frans of Engels.  Volwassenen kunnen bij haar terecht met werk gerelateerde problemen (burn-out, loopbaankeuze, …), maar ook met problemen rond zelfbeeld, angsten, depressie, verstoord eetpatroon … enz.  Kinderen en jongeren helpt ze met leermoeilijkheden en -stoornissen, maar ook met meer algemene klachten (angsten, stemmingen, onzekerheden, …).

Zij behaalde een master Klinische Psychologie (2009) aan de Vrije Universiteit Brussel, aangevuld met een aantal bijkomende opleidingen, zoals een vorm van gedragstherapie:  “Acceptance & Commitment Therapy” (2017).

Andere opleidingen die zij volgde zijn: Kindertalentenfluisteraar (2017), Kinder- en jongerencoach (2016), Heartfulness (2016), Burn-out Coach (2015),  Master in NLP (2015), Geweldloze communicatie (2011).  Pascale heeft ook ervaring als leerkracht en begeleider van jongeren met leerproblemen (ADHD, dyslexie, dyscalculie....) en als  groepstrainer  van de cursus ACT en ACT & voedingspsychologie (o.a. verandering van voedingspatronen).

Pascale

 

Over mij
Ik raak erg gefascineerd door mensen: wie ze zijn, wat hun persoonlijk verhaal is, waar ze tegenaan lopen, waar ze naar verlangen .... kortom waar ze voor leven. Ook al loopt dat dagelijks leven niet even gemakkelijk en dragen we allen een rugzakje mee, vaak heel klein, soms heel groot, soms met heel veel leuke, maar ook minder prettige ervaringen.

Daarbij werk ik vooral vanuit talent- en waardengericht denken en handelen, maar ook vanuit de positieve psychologie richting zelfacceptatie en meer veerkracht..

Ik help jou graag om terug met meer zelfvertrouwen en succes in het leven te staan.  Ik zal je ondersteunen in het anders kijken naar wat moeilijker gaat in jouw leven, zodat de dingen of de mensen rondom jou, zelf niet veranderen, maar wel de manier waarop jij ermee omgaat.

Het is mijn passie om jou te helpen richting een waarde(n)vol en gelukkig leven.

Ik kijk er naar uit jou daarbij te mogen helpen!

groetjes,

Pascale

Meer informatie of een afspraak maken?
mailen naar pascale@ekata.be
zelf een afspraak vastleggen via de online agenda
contact opnemen via het contactformulier
bellen naar 0494 64 56 66 (vanwege gesprekken kan ik vaak niet opnemen, laat je gegevens achter en dan bel ik zo snel mogelijk terug)