Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Diagnostiek

Bij EKATA kan je terecht voor psychodiagnostiek van ADHD (aandachtstekortstoornis met hyperactiviteit), ADD (aandachtstekortstoornis) en ASS (autismespectrumstoornis). Zowel kinderen, jongeren als volwassenen kunnen hiervoor terecht bij klinisch psychologen Lisa Smeulders en Charline Meyers.

 1. In een intake-gesprek bekijkt de psycholoog of een diagnostisch onderzoek aangewezen is.
 2. Indien dit aangewezen is, stelt de psycholoog een testbatterij samen en worden er duidelijke afspraken gemaakt over de kostprijs van het volledige onderzoek.
 3. Na het onderzoek is er een intern overleg met één van de andere psychologen en wordt er al dan niet een diagnose gesteld.
 4. Na het overleg wordt er een adviesgesprek gepland waarin de bevindingen van het onderzoek en een advies met jou worden besproken.

Tarieven

Intakegesprek: duurt 45 - 60 minuten en kost €75
Vervolgonderzoek voor AD(H)D bij kinderen, jongeren en volwassenen: €505  (dit is een richtprijs en afhankelijk van de samengestelde testbatterij)
Vervolgonderzoek voor ASS bij kinderen, jongeren en volwassenen: €505 (dit is een richtprijs en afhankelijk van de samengestelde testbatterij)
Adviesgesprek: duurt 45 min en kost €65

Meer informatie of een afspraak maken?

 • contact opnemen via het contactformulier
 • bellen naar Lisa 0496 98 76 08
 • zelf een afspraak maken via de online agenda
  • Kies als optie 'intake diagnostiek' als je een diagnostisch onderzoek wil opstarten
  • Kies als optie 'adviesgesprek' als je al ergens anders een diagnostisch onderzoek deed en hiervoor extra advies wenst

Je kan Lisa of Charline steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie omtrent een diagnostisch traject of begeleiding bij het omgaan met de symptomen van AD(H)D.