Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Suzy Backeljauw

Bij mij kan je als volwassene of jongere terecht voor psychologische begeleiding in het Nederlands of in het Engels. Als master klinische psychologie bied ik individuele gesprekstherapie aan.
Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: angstklachten, depressieve gevoelens, identiteits- en zingevingsvragen, rouw- en verlieservaringen, vragen rond zelfbeeld, eenzaamheid, emotionele problemen, moeilijkheden bij een nieuwe levensfase, problemen op het werk: stress, work-life balance, burn-out,…

Gesprekstherapie

Als psychotherapeut bied ik eerst een luisterend oor aan, zodat er een zekere rust kan komen. Op die manier krijg je terug een beter zicht op jezelf en de context. Samen kijken we waar de vragen en de noden liggen. Daarna zoeken we naar de krachten en de mogelijkheden, zodat je terug eigenaar kan worden van je eigen levensverhaal. Ik zal jou als partner betrekken en mezelf opstellen als steunfiguur die door kennis en ervaring houvast kan bieden.

Opleiding en werkachtergrond

Master in de klinische psychologie (Open Universiteit)
Bachelor in de psychologie (Open Universiteit)
Bachelor in bedrijfsmanagement, optie marketing (Karel de Grote Hogeschool)
Permanente vorming via bijkomende cursussen, trainingen, intervisie en supervisie

Als master in de klinische psychologie deed ik ervaring op in een psychiatrisch ziekenhuis op de acute opnamedienst. Daar kwam ik in aanraking met uiteenlopende problematieken zoals angst, depressie, zelfmoordgedachten, verslaving, enz.…

Naast mijn werk bij EKATA ben ik ook nog werkzaam in de bedrijfswereld. Dit maakt dat ik voeling heb met werkgerelateerde problemen zoals stress en burn-out.

Meer informatie of een afspraak maken?