Miraeusstraat 29, 2018 Antwerpen info@ekata.be

Myri Hertoghs

Bij Myri kan je terecht voor individuele therapie (jongvolwassenen, volwassenen). Therapie is mogelijk voor werk gerelateerde problemen (burn-out, stress, loopbaankeuze, …), maar ook rond zelfbeeld, identiteit, angsten, depressie en/of psychosegevoeligheid.

Therapie is mogelijk in het Nederlands, Frans of Engels.

Over mij

De Master in de Klinische Psychologie (2023 - VUB) – Sociologie-Criminologie (2012 – VUB) wordt aangevuld met een jaaropleiding ''Samenwerkingsgericht en systemisch werken met gezinnen" (2023-2024 Interactie-Academie). Na een volledige loopbaan in o.a. de financiële sector kan je bij mij terecht voor psychologische begeleiding.De studie van Klinische Psychologie heb ik pas afgerond in 2023 na een eerdere studie Sociologie – Criminologie als voltijdse werkstudent om een holistische benadering van psychologische begeleiding te kunnen aanbieden. Mijn rijpere leeftijd kan een voordeel zijn om te begeleiden bij moeilijke levensmomenten en ingrijpende professionele keuzes. Het is belangrijk voor mij om mensen met empathie en op maat te kunnen begeleiden en ondersteunen in hun unieke en soms moeilijke reis door het leven. Met wederzijds begrip en samenwerking kunnen wij inzicht krijgen in uw gedachten, gevoelens en gedragingen waarbij wij, als EKATA-team, willen voorzien in praktische tools en strategieën om positieve veranderingen in uw leven aan te brengen en objectieven te bereiken.

Psychologische begeleiding

Bij EKATA omarmen we het belang van empathie als een krachtig instrument voor positieve verandering en heling. Mijn doel als empathisch psycholoog is om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin u zich gehoord, begrepen en gewaardeerd voelt.  Mijn benadering is gebaseerd op het vermogen om me in uw schoenen te verplaatsen, om uw ervaringen te begrijpen vanuit uw perspectief. Ik geloof dat echte verbinding begint met empathie, en door die verbinding kunnen we samen werken aan het verkennen van uw gedachten, gevoelens en uitdagingen. Mijn doel is niet alleen om u te helpen bij het aanpakken van specifieke problemen, maar ook om u te ondersteunen bij het ontdekken van uw innerlijke kracht en veerkracht. Ik wil u graag empoweren om positieve veranderingen in uw leven te implementeren en uw volledige potentieel te benutten. Of u nu worstelt met stress, angst, depressie, relatieproblemen of zelfontdekking, het hele EKATA-team is er om u te begeleiden. Een empathische benadering omvat luisteren zonder oordeel, aanmoediging zonder druk en begeleiding zonder dwang. Samen zullen we werken aan het creëren van inzicht, groei en welzijn waarbij we samen zullen kijken welke aanpak voor u het beste werkt.

Opleidingen en ervaring

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van psychische begeleiding is het een vereiste om continu bij te leren. EKATA kan bogen op een team met veel ervaring en kennis op verschillende gebieden. Ik streef er dan ook naar om opleidingen te blijven volgen om een steeds betere en op individuele maat aangepaste begeleiding te kunnen aanbieden.

Meer informatie of een afspraak maken?

  • mailen naar myri@ekata.be
  • zelf een afspraak vastleggen via de online agenda
  • contact opnemen via het contactformulier
  • bellen naar 0495 23 47 37 (vanwege gesprekken kan ik vaak niet opnemen, laat je gegevens achter en dan bel ik zo snel mogelijk terug)