Steenbergstraat 8/1, 2000 Antwerpen info@ekata.be

Contact

Contact kan op eigen initiatief of na een doorverwijzing. U kan steeds vrijblijvend meer informatie vragen via het contactformulier, via mail of telefonisch. Je kan ook meteen zelf een afspraak maken via de online agenda, let er wel op dat deze minstens 48u op voorhand geannuleerd moet worden indien u toch niet kan komen.  Als u geen gepast tijdstip kan vinden, neem dan zeker contact op. Tijdens gesprekken met andere cliënten kunnen de telefoons niet beantwoord worden. Als u uw gegevens achterlaat, contacteren wij u zo snel mogelijk terug.
OPGELET: momenteel starten er geen nieuwe mindfulnesstrainingen en kunnen er geen intakegesprekken voor koppelbegeleiding worden ingepland omdat er onvoldoende plek is. Koppelgesprekken kunnen vanaf januari opnieuw gepland worden. Neem daarvoor even contact op via het contactformulier. Onze excuses voor het ongemak.

Contactformulier

Vakjes met een(*) zijn verplicht

Adres
Psychologenpraktijk EKATA
Nomi Pernet
Steenbergstraat 8, bus1
2000, Antwerpen

E-mail
info@ekata.be
nomi@ekata.be
anne-lies@ekata.be
pascale@ekata.be
karen@ekata.be

Telefoonnummers
Nomi: 0471 74 06 32
Anne-Lies: 0497 23 25 66
Pascale: 0494 64 56 66
Karen: 0491 08 51 34

Afspraken kan je volledig vrijblijvend annuleren of verzetten tot maximaal 48 uur voor aanvang van je afspraak. Als je minder dan 48 uur op voorhand je afspraak annuleert, zal de helft van de kost voor de geplande sessie worden aangerekend. Annuleer je minder dan 24 uur op voorhand, dan zal de volledige sessie worden aangerekend. Mits voorlegging van een ziektebriefje worden er geen kosten aangerekend.

Bereikbaarheid

Met de fiets

Tegenover de praktijkruimte en op de Sint-Andriesplaats is een fietsenstalling. Op de Sint-Andriesplaats is er ook een velo-station.

Met de wagen

Wanneer u met de wagen komt, kunt u gratis parkeren op de Sint-Michielskaai. Het is dan ongeveer 7 minuten wandelen. Ook op de Gedempte Zuiderdokken (Vlaamse en Waalse kaai) kunt u gratis parkeren, van daaruit is het ongeveer 10 minuten wandelen. Er zijn verschillende betaalparkings in de buurt.

Met het openbaar vervoer

De dichtstbijzijnde halte, Sint-Andries, bevindt zich op 3 minuten wandelen. De bussen en trams die aan deze halte stoppen zijn: 4, 22,180, 181, 182, 183. De halte Premetrostation Groenplaats, onder de groenplaats is ongeveer 10 minuten wandelen. De trams die hier stoppen zijn: 3, 5, 9 en 15.

Ook met de trein is de praktijk makkelijk te bereiken. Vanuit Antwerpen-Centraal kunt u in Premetrostation Diamant (onder het station) tram 9 of tram 15 nemen richting Linkeroever en afstappen aan de halte Premetrostation Groenplaats. Vanuit Antwerpen-Zuid kunt u tram 4 en bussen 180, 181, 182, 183 richting groenplaats nemen en afstappen aan halte Sint-Andries. Vanuit Antwerpen-Berchem kunt u tram 4 nemen richting Hoboken en afstappen aan de halte Sint-Andries of u kunt tram 9 nemen richting Linkeroever en afstappen aan de halte Premetrostation Groenplaats.