Steenbergstraat 8/1, 2000 Antwerpen info@ekata.be

EKATA – Psychologenpraktijk

Welkom! Hier kan je meer informatie vinden over waarvoor je bij psychologenpraktijk EKATA terecht kan. We bieden individuele psychologische begeleiding voor kinderen en volwassenen, koppel- en gezinsbegeleiding en loopbaanbegeleiding. EKATA is een groepspraktijk, gelegen in het centrum van Antwerpen. 

Al de psychologen die werken bij EKATA zijn erkend door de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en zijn daardoor gebonden aan een deontologische code. Meer informatie kan je vinden op de website van de BFP. We streven ernaar om iedereen hulp op maat te bieden en zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen. 

We bieden de mogelijkheid om voor veel verschillende klachten, moeilijkheden of problemen bij ons terecht te kunnen voor psychologische begeleiding. Daarnaast kan je bij EKATA ook loopbaancoaching volgen. Meer informatie over de verschillende psychologen en hun werkdomein kan je hier lezen.

Psychologische begeleiding is mogelijk voor jongeren, volwassenen,  koppels, kinderen en gezinnen. Volwassenen kunnen bij ons terecht voor psychologische begeleiding voor onder andere burn-out, overspannenheid, stressgerelateerde klachten, fysieke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak, angstproblemen, sombere stemming, depressie en slaapproblemen. Je kan bij EKATA ook terecht voor psychologische koppelbegeleiding en gezinsbegeleiding.

Voor werkgerelateerde vragen kan je bij EKATA een loopbaanbegeleiding volgen. Onze loopbaancoach is erkend door de VDAB en je kan hiervoor loopbaancheques aanvragen. 

Eén van de psychologen bij EKATA is naast psycholoog ook kinder- en jongerencoach. Kinderen en jongeren kunnen bij haar terecht met uiteenlopende moeilijkheden zoals ADHD, leerproblemen, faalangst en sociale vaardigheidsproblemen.

Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken. Afspraken zijn ook mogelijk 's avonds of in het weekend.

Een individueel gesprek duurt 55 minuten en kost 55 euro , koppel- of gezinsbegeleiding duurt 80 minuten en kost 85 euro, loopbaanbegeleiding wordt onder bepaalde voorwaarden gesubsidieerd door de VDAB en kost 40 euro voor 4 uur.