Steenbergstraat 8/1, 2000 Antwerpen info@ekata.be

EKATA – Groepspraktijk

Welkom! Hier kan je meer informatie vinden over waarvoor je bij groepspraktijk EKATA terecht kan. We bieden individuele psychologische begeleiding en therapie voor kinderen en volwassenen, koppel- en gezinsbegeleiding, psychiatrische begeleiding en loopbaanbegeleiding. EKATA is een groepspraktijk, gelegen in het centrum van Antwerpen. 

EKATA bestaat uit een team van psychologen en een psychiater-psychotherapeut die nauw samenwerken. Eén van onze psychologen is ook erkend loopbaancoach. Hierdoor kan je voor heel uiteenlopende klachten bij ons terecht. Al de psychologen die werken bij EKATA zijn erkend door de Belgische Federatie van Psychologen (BFP) en zijn daardoor gebonden aan een deontologische code. Meer informatie kan je vinden op de website van de BFP. We streven ernaar om iedereen hulp op maat te bieden en zoveel mogelijk op de hoogte te blijven van recente ontwikkelingen. 

Psychologische begeleiding of therapie is mogelijk voor jongeren, volwassenen,  koppels, kinderen en gezinnen. Volwassenen kunnen bij ons terecht voor psychologische begeleiding voor onder andere burn-out, overspannenheid, stressgerelateerde klachten, fysieke klachten zonder aanwijsbare medische oorzaak, angstproblemen, sombere stemming, depressie en slaapproblemen. Je kan bij EKATA ook terecht voor psychologische koppelbegeleiding en gezinsbegeleiding. Voor psychiatrische begeleiding kunnen enkel volwassenen (18+) bij ons een afspraak maken.

Voor werkgerelateerde vragen kan je bij EKATA een loopbaanbegeleiding volgen. Onze loopbaancoach is erkend door de VDAB en je kan hiervoor loopbaancheques aanvragen. Vaak is dit een traject dat je kan volgen na of tijdens een behandeling voor burn-out of andere werkgerelateerde klachten.

Eén van de psychologen bij EKATA is naast psycholoog ook kinder- en jongerencoach. Kinderen en jongeren kunnen bij haar terecht met uiteenlopende moeilijkheden zoals ADHD, leerproblemen, faalangst en sociale vaardigheidsproblemen.

Je kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie of om een afspraak te maken. Afspraken zijn ook mogelijk 's avonds of in het weekend.

TARIEVEN
Psychologen

individueel consult 55 euro voor 45 minuten
koppel- of gezinsbegeleiding: 85 euro voor 80 minuten
Loopbaancoach
gratis kennismakingsgesprek
volgende gesprekken 40 euro voor 4uur (indien gesubsidieerd door de VDAB)
Psychiater-psychotherapeut
individueel consult 71.30 euro voor 45 minuten waarvan je 53.48 euro terugkrijgt
koppelgesprek 48.12 euro per persoon voor 1 uur waarvan je 36.09 euro terugkrijgt